Bitterbutter

Hej.

Idag är jag trött. Väntar på anländande studenter. Två stycken som kommer samtidigt, jag gissar på att det är ett svenskt par. Men jag vet inte. Vi får se. Spänningen är olidlig.. Inte direkt. Undrar om svenskarna blir besvikna när dom blir välkomnade till huset av en annan svensk, och inte en britt. De flesta som kommer till huset har urusel engelska ändå, och brukar tro att jag är en inföding. Så för dom med kass engelska brukar det duga. Men dom med lite bättre engelska? Äh.

Nästan alla som flyttar in går i samma skola och pluggar engelska. Fast vissa gör det bara för någon slags semester,  och tror att detta hus antingen är ett hotell eller att jag är deras mamma och ska diska åt dem.  Det är oftast inte så farligt. Men ibland är det tröttsamt. Speciellt när en 34-åring låser ut sig själv 3 gånger på en dag.   Det var också han som hade släpat in 3 tescovagnar i trädgården. Jag sa åt honom att ta hand om det. Sen var dom borta när jag tittade ut genom fönstret. Bra, sa jag till honom. Sen när jag var ute i trädgården såg  jag att vagnarna var gömda i buskarna. Men då hade han flyttat härifrån. Folk gör så idiotiska saker. Nu står det 2 nya tescovagnar i trädgården. Har ingen aning vem som tog hit dom. Idiotiskt. Kan inte tesco hålla pli på sina vagnar?! Är det inte något lås på dom där vagnarna? Hur som helst så funkar det inte och jag får lida för det. Det här är inte en jävla soptipp. Har ett litet kylskåp under trappen som en tjej lämnade och sa att hon skulle hämta i juni. Tror jag kan ge upp det. Får sälja det eller något. Drygt.

Men det är inte bara bajs. Ibland har man turen att träffa trevliga människor. Nu låter jag lite bitter. Men det är så det känns ibland.

Har lekt lite med mina naglar. Det var lite spännande iallafall.

Och ritat lite. Därav kladdet på mina fingrar.Föreställer inget speciellt, men det är avslappnande att sitta och kluddra lite. Helst framför nån lam tv-serie, typ Star Trek.

Kommentarer
Postat av: utterhona

impulsfart

2011-07-24 @ 17:37:37
URL: http://utterhona.blogg.se/
Postat av: nike

hett!!

du kanske borde pröva en annan stil som husmamma...

bete dig som consuela konstant så kanske folk sköter sig? :D

2011-07-24 @ 21:58:31
URL: http://kattpole.blogg.se/
Postat av: räv

jobbigt :( men fint med naglarna!

2011-07-25 @ 18:51:37
URL: http://lemurbur.blogg.se/
Postat av: utterhona

jaa den finns i svart vitt oranget och gult!! men bara gult fanns i min storlek ska nog beställa en svart med sen dom är jättegosiga

2011-07-26 @ 18:07:54
URL: http://utterhona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0