Gurkis

Hej.

Jag har lekt med mat en del den här veckan, och idag gjorde jag "cucumber carpaccio". Gurkcarpaccio. Förätten (tror jag?) carpaccio görs ofta med tunt skuret kött så det var lite kul att göra det med gurka istället.



Detta är antagligen något som kommer att komma med i boken jag håller på med.
På bilden ser ni gurka, pinjenötter, fetaost, timjan, svartpeppar, olivolja, vinäger och krispig rostad och hackad parmaskinka (som man såklart kan utesluta om man inte vill ha kött). Gott till förrätt!

På söndag ska jag baka bröd, för då är min surdeg klar.

Hejsihopps

Kommentarer
Postat av: Utterhona

Låter spännande

2012-04-12 @ 23:01:24
URL: http://utterhona.blogg.se/
Postat av: Frasse

Vad gott! Det måste testas! Hur går det med surdegen? Har den börjat bubbla än?

2012-04-13 @ 08:45:08
URL: http://grasunderfotterna.blogg.se/
Postat av: räv

Ser spännande ut! Och jaa dim sum är lite dumplingsaktigt

2012-04-13 @ 10:09:02
URL: http://lemurbur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0