Frätigt

Hej.

Den här veckan i skolan har jag försökt komma på en bra idé till mitt sista projekt i kursen. Det sista projektet håller på i två månader ungefär och bestämmer slutbetyget. Blärk. Jag visste att jag ville göra något med mat, men jag ville fortfarande att det skulle ha med grafisk design att göra. Så jag tänker att jag ska göra en slags alfabetsbok, fast med mat och kanske några recept med. Jag vet inte exakt hur det ska gå till men jag kommer antagligen mest använda mig av foto. Om ni har några idéer så får ni gärna säga till.

Jag gjorde lite research och hittade en bok som var gjord till ikea, "Hembakat är bäst". Ni kanske har sett den förr. Jag gillare.

OBS inte min bild.


Ingredienser till hallongrottor. Här kan ni kolla om ni vill se mer.
Jag blev sugen på hallon och köpte några som jag åt tillsammans med banan och grekisk yoghurt. Hallonen var så sura att det kändes som att dom frätte i munnen på mig, och jag fick ett litet sår i munnen. Kanske är inte riktigt är dags för hallon än.

Såå jag tänkte alltså att jag skulle göra nåt med 3D-typografi (inte digitalt) till mitt sista projekt. I tidigare små projekt under kursen har jag lekt lite med det.

OBS mina bilder ehe..he


Men till mitt sista projekt vill jag ju använda bara matrelaterade saker. Hm hm hm. Jag får fundera lite.

Idag fick jag nycklar till mitt "nya" hem, äntligen.
Det här är en bild till ett annat projekt som handlade om irriterande saker som händer under dagen; bland annat att låsa sig ute.Jag får hoppas att det inte händer mig.

Hej med er och ät inte hallon

Kommentarer
Postat av: utterhona

haha jag gillar hallon :(

2012-03-17 @ 01:56:11
URL: http://utterhona.blogg.se/
Postat av: räv

haha läskiga hallon :(( men fina bilder! roligt tema :D

2012-03-17 @ 09:45:53
URL: http://lemurbur.blogg.se/
Postat av: Frasse

Vår granne låste sig ute igår. Han är 92 år gammal och var helt genomfrusen när han knackade på dörren och fick komma in och värma sig. Stackarn. Han hade låst in sina nycklar men till slut kom han på att ett barnbarn i Solna hade ett par extranycklar... hon kom efter en halvtimme, så vi hann fika och äta bullar... Det är inte kul att låsa sig ute när det bara är 5 grader ute och man har inneskor och en tunn tröja på sig... Stackars farbror R...

2012-03-17 @ 19:09:49
URL: http://www.arkeobild.wordpress.com
Postat av: grisy

stackarn :( kom han inte direkt och knackade på då?

2012-03-17 @ 21:45:47
URL: http://grislabyrint.blogg.se/
Postat av: Joel

Snygga matbilder. Jobbigt för farbror R. Annars är han ju så hurtig och självständig men klart man glömmer saker när man är 92 bast. Tur du alltid har bullarna redo

2012-03-19 @ 20:53:45
URL: http://www.biotrotter.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0