Upper Drive

Hej,

Välkommen till mitt husSer ut som en trevligt hus på utsidan. Lite på insidan också.
Det finns en del blommor i trädgården och andra spännande saker, men det får visas en annan gång.En kodad port/grind. OooHär kommer man in.Nu är vi inne och tittar ut från ingången. Till höger är köket.Köket, det bästa med det här huset. Men också lite det sämsta på vissa ställen.Om man är i kitchen rotan måste man städa lite extra.Den äckliga delen av köket. Det är inte så smart att ha trä runt diskon i ett studenthus.Usch. Men det ska snart fixas. Det sa dom för 9 månader sen iallafall. Nämen, jag tror nåt är på gång nu iallafall. Det är sagt att det ska fixas nästa vecka. Vi får se.Litet vardagsrum.Lovely cream carpet. Yuck. Ska också fixas snart.Där inne är matsalen. Till vänster ligger det nya golvet som ska läggas i vardagsrummet och i 2 badrum!Upp för trappen till vänster är mitt rum. Fräsch matta på vägen dit. Ny matta ska läggas där *suck* hatar heltäckningsmattor. Men den nya mattan ska vara i nån mörk färg så man inte ser allt äckel.Nu är vi uppe på andra våningen. Massa rum och badrum. Mitt rum är bakom kameran.Trappa som leder till 3e våningen. 2 sovrum där uppe.Min dörr. Tyvärr kan jag inte visa exakt hur det ser ut just nu men jag kan visa vad jag ser från mina fönster.En mindre populär del av trädgården.Här ser vi lite av baksidan. Den är ganska stor. Man kan grilla och spela lite fotboll om man vill. Plocka äpplen. Slänga cigarettfimpar. Dumpa skräp. Dumpa tescovagnar. Nej nu ska jag inte börja gnälla igen.Överbelyst gris i mitt rum.
Det var nog allt för den här gången, nästa gång får jag visa mitt rum och trädgården. Jag väntar på mitt objektiv..

Hoppas ni gillade den lilla rundturen. Kom och hälsa på vettja.

HejsihoppDegnötter

Hej.

Här är några donuts.Mmm :F en vanlig, en citronmaräng, en hallon och en choklad. Och ett hårigt ben till vänster.Från Krispy Kreme. Gillar deras logga och design och allt. Det är snyggt. Och donutsen är också snygga och goda såklart.
Finns inte i Sverige va? Muhaha. Amerikansk företag antar jag.

Nej nu ska jag cykla bort allt donut fett.

Hejsi


Slott

Hej

Snark snark. Trött idag.

Det var för svårt att rita ett slott för hand. Blev inte bra. Så jag ritade lite i Illustrator istället.En gång för längesen var det en Fanny i ett slott. Hennes tama gris betade var dag på fälten runt om. En dag tappade hon sin armbandsklocka i gräset när hon var ute för att plocka körsbär. Hon bad grisen att hitta klockan och det gjorde Rutger, som grisen kallades. Fanny blev så glad att hon gav grisen en liten puss.
Vips så förvandlades grisen till en prins!
Dom levde hjärtligt lyckliga i alla sina dar.

Snip snap snut
Så var sagan slut
 

Räv


Ja. Idag ritade jag en räv. Rävar är fina. Jenny gillar rävar. Men jag är inte så nöjd. Det var trevligt att rita på A3 papper dock, A4 är alldeles för litet.
Jag gillar färgerna. Men inte den vita "kanten" som syns lite överallt runt räven. Den är ju vit på några ställen men det kom inte riktigt fram, den ser lite halvfärdig ut. Kanske kan jobba på den lite mer.

Ska börja skissa på ett slott. Det blir en utmaning.. Känns lite svårt.

Hej hopp hörs snart!


Rita

Hej.

Kissigt och bajsigt väder idag som ger mig huvudvärk.Ritade lite. Självporträtt.Fick lite barbieface och så, speciellt munnen..och håret kanske. Men det var kul att rita iallafall.
Säg till om ni har några idéer. Förutom en mus. En mus vill jag inte rita. Inte en bajskorv heller.

Känner mig fåording idag så detta får räcka. Ska försöka blogga lite oftare. Hoppas jag får tillbaka mitt objektiv snart också så det blir massa bilder säger vi.

HEJ

Pinjenöt

Hej.

En gång gjorde jag avokadorisotto med räkor. Det var ganska gott. Det såg ut såhär.Avokadon ska i nästan allra sist. Annars blir det inte bra. Toppa med parmesan och handskalade räkor eller något annat gott. Rostade pinjenötter är alltid gott.Sen när man har lagat klart maten måste man alltid diska och städa efter sig.

Jag har skurit mig på fingertopparna så gitarrspelandet får vänta lite. Först tappade jag en glas hos Denis när jag diskade, sen gjorde jag samma sak hos mig. Tappade ett glas på en tallrik, båda gick sönder. Sen köpte jag en ny kniv till Denis som jag sen skar mig på två gånger i rad. Usch och blä. Kommer läka fort förhoppningsvis.

/Grisy


Holy moly

Hej.

Igår gick en säng sönder.
Efter att ha kastat ut den hittade jag ett hemligt meddelande.. Nä inte hemligt kanske.Hmm.. Undra vem det kan vara.. Hehe. Nä, jag vet exakt vem det var som skrev dit det. Inte många danskar som kommer. Har bara träffat två! Många fler svenskar.

Nu väntar jag på den nya sängen. Himlans massa väntande i det här jobbet.

Jag sjöng lite. Fast det blev bara en halv sång på halv sångröst. Och varannan vers ska va en killröst så det blev lite larvigt. :)

Fin min jag gör. I'm feelin' it.


Hörde den här låten för någon dag sen, (Home - Edward Sharpe And The Magnetic Zeros) fast en annan cover.
Den här, en pappa och hans dotter, lite sött.

Får spela in summertime en annan dag när jag kan sitta nånstans mer privat. Väggarna här är gjorda av knäckebröd eller nåt.

Herrå.

RSS 2.0