Ögonlapp

Hej.

Jag ritade lite, men det blev mest bajs. Det ena ögat kom för långt ifrån det andra så jag blev sur och ritade dit en ögonlapp. Sen knycklade jag ihop den och slängde iväg den. Sen ångrade jag mig lite.
Som vanligt, varje helg sitter jag och väntar på anländande studenter till huset som måste bli välkomnade. Dom ska gärna bli hanterade som 10-åringar. Bäst så. "...och om du kissar ner hela badrummet måste du faktiskt torka upp det...dina lekkamrater måste gå hem klockan 11...inte ok att leka med tescovagnar i trädgården". Lite så.

Borde börja spela lite mer gitarr och sjunga lite. Min sångröst har dött ganska mycket. Den lilla som fanns. Ska försöka sätta igång lite. Kanske kan ladda upp en trudelutt till min blogg.

Imorrn ska jag på äventyr. Säger vi. Tänkte ta tåget till Seaford och fota lite klippor. Har redan varit där en gång, men då blåste det så himla mycket. Dom senaste dagarna har vädret varit helt ok.

Blabliblu, hejdå.Mus

Hej.

Idag fick jag några pennor jag hade beställt.
Ser ut som  tuschpennor fast blir lite som vattenfärg nästan. Man kan blanda ihop dom liksom.

Jag testade dom lite snabbt. Ska rita något seriöst tänkte jag. Några idéer?Pennor. Och ett par ruttna skor till vänster. Dom luktar ganska illa. Jag tvättade dom en gång, men sen stank dom ännu mer. Dom är väldigt bekväma dock.

Igår hos Denis satt vi och kollade på Maltes favorit anime, Code Geass. Såg att något rörde sig i köket och jag tittade dit. En liten mus. Usch. Så fort den fick syn på mig försvann den in någonstans. Vi proppade för alla tänkbara hål i köket den kan ha kommit ifrån. Fast man kanske borde köpa en såndär musfälla. Men det verkar rätt äckligt om man ska behöva ta  bort den döda musen sen. Men tänk om musen har fastnat nånstans inne i väggen nu. Då dör den ju iallafall och ligger och stinker.
Jag blev lite rädd för musen. "What kind of kitty are you?" sa Denis besviket.
Hoppas den aldrig kommer tillbaka. Jag tycker hans lägenhet är rätt fräsch så det förvånade mig lite att se en mus där.. Fast standarden på byggnader här känns ganska sådär här.

Nej nu ska jag tvätta lite.
Hej hej.Bitterbutter

Hej.

Idag är jag trött. Väntar på anländande studenter. Två stycken som kommer samtidigt, jag gissar på att det är ett svenskt par. Men jag vet inte. Vi får se. Spänningen är olidlig.. Inte direkt. Undrar om svenskarna blir besvikna när dom blir välkomnade till huset av en annan svensk, och inte en britt. De flesta som kommer till huset har urusel engelska ändå, och brukar tro att jag är en inföding. Så för dom med kass engelska brukar det duga. Men dom med lite bättre engelska? Äh.

Nästan alla som flyttar in går i samma skola och pluggar engelska. Fast vissa gör det bara för någon slags semester,  och tror att detta hus antingen är ett hotell eller att jag är deras mamma och ska diska åt dem.  Det är oftast inte så farligt. Men ibland är det tröttsamt. Speciellt när en 34-åring låser ut sig själv 3 gånger på en dag.   Det var också han som hade släpat in 3 tescovagnar i trädgården. Jag sa åt honom att ta hand om det. Sen var dom borta när jag tittade ut genom fönstret. Bra, sa jag till honom. Sen när jag var ute i trädgården såg  jag att vagnarna var gömda i buskarna. Men då hade han flyttat härifrån. Folk gör så idiotiska saker. Nu står det 2 nya tescovagnar i trädgården. Har ingen aning vem som tog hit dom. Idiotiskt. Kan inte tesco hålla pli på sina vagnar?! Är det inte något lås på dom där vagnarna? Hur som helst så funkar det inte och jag får lida för det. Det här är inte en jävla soptipp. Har ett litet kylskåp under trappen som en tjej lämnade och sa att hon skulle hämta i juni. Tror jag kan ge upp det. Får sälja det eller något. Drygt.

Men det är inte bara bajs. Ibland har man turen att träffa trevliga människor. Nu låter jag lite bitter. Men det är så det känns ibland.

Har lekt lite med mina naglar. Det var lite spännande iallafall.

Och ritat lite. Därav kladdet på mina fingrar.Föreställer inget speciellt, men det är avslappnande att sitta och kluddra lite. Helst framför nån lam tv-serie, typ Star Trek.

Båtigt

Hej bloggy.

Hade en äcklig städdag i huset idag. Inte alltid så fräscht att städa efter 13 pers. ::)
Sen tog jag en dusch och lite bilder.
När Malte var här så fixade jag två par nya glasögon. Här är ett par. Och en lite båtig klänning.
Modebloggigt.


Jag har ett cpvalv i mitt rum. Där bakom är mitt sovrum och efter valvet kommer badrummet. Det är liksom helt öppet. Skiter där jag äter ungefär. Och sover. Fresh. Men det är ju fortfarande bättre än att dela badrum med flera andra som alla andra i huset gör.


Prutt

Prutt. Bajs. Kiss.
Foto på universitet 3 år eller 1 år i en kreativ grundkurs med massa blandade saker som sedan kanske leder till grafisk design på universitetet?
Om jag skulle välja fotoutbildningen måste jag flytta och börja betala för hyra igen.
Om jag tar den andra kan jag fortsätta bo gratis. Fast den andra känns mindre seriös. What to do?

Får fundera lite.

Hej.

Lemurbullar

Önskar jag hade lite hemmagjord flädersaft och lemurburbullar.

Det var tider det. Min dator fortsätter med sitt segeri, ett av mina objektiv måste tillbaka till affären. Men efter det blir det förhoppningsvis fler bilder.


Hej

Spansk musik och ouzo

Woöw

Hej bloggy.

Första inlägget. Det firar vi med en ros från Brighton som växer i trädgården. Jaha. Vad ska man skriva nu då? Något om vädret kanske. Vädret har varit regnigt med nordostliga vindar. Nej jag vet inte. Kan skriva lite om min dag. Har checkat ut och in folk i huset, ätit en övergiven muffins och duschat. Väntar på två bröder som ska anlända samtidigt. Efter det ska jag till grekis och träffa hans vänner och även min kamera som befinner sig där. Kan hända att jag tar lite bilder. Jag har en del nya bilder som jag inte har fixat iordning än, men min dator har blivit så jävla seg. Tror jag måste tömma hårddisken lite. Men allt är så himla oorganiserat så det skulle nog ta ett tag.

 

 

 

Nej nu får det vara nog.

Hälsningar grislabyrint


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0