Lila

Hej blåggy.

Jag hade lila hår igår.Fina poser blev det.

Jag och Denis gjorde en pumpa. Här är Denis sida.Och min.Sen gick vi ut. Det var stört mycket folk ute.Sen kom vi hem och jag åt en tostaki.

Idag blev jag lite inspirerad av en fototidning mamma köpte till mig och ville prova samma sak dom gjorde. Inga speciella superbilder men blir snyggt när man lägger ihop dom. Fina mönster.


Idag har jag varit lite uttorkad. Jag köpte en sjukt god soppa som jag surplade i mig. Med kyckling, svamp och ris. Låter lite skumt kanske men det var väldigt gott. Kanske för att jag var så hungrig också. Men nu är jag hungrig igen... Skulle sitta fint med en pizza.

Nejhej nu ska jag nog köpa lite mat och toapapper. Hoppas ni har haft en trevlig halloween.
Hejsi

iPod

Hej.

Nu packar jag lite. Kan inte packa så mycket dock eftersom jag endast ska ha handbagage med mig, lite snål som man är. Och lat kanske. Hatar att bära runt på saker. Så allt som får plats är kläder osv och sausage rolls. Om man nu får ha med sig det. Jag själv är inte speciellt förtjust i dom små deginbakade korvarna men det var tydligen någon som ville prova.

Mitt hår är ganska ljust. Igen. Inte riktigt som på bilden men lite.
Läskiga manliga händer har jag fått också.

Ses på lördag herrå.


Bullar

Idag bakade jag bullar. Mmmm.
Höll på att misslyckas rejält med degen först pga skumt mjöl men det ordnade sig.Skära skära.Snurributtbullar är fina. Även kallade Gullanbullar, min gamla dagmamma brukade göra sina bullar så.Det blev gott och mycket uppskattat av Denis som älskar vanilj. Och av mig såklart. Lite för uppskattat kanske.

Nu är det inte så långt kvar tills jag kommer till Sverige. På fredag åker jag! Kommer fram rätt sent. Sen tillbaka hit på onsdagen. Då ska jag förmodligen fira halloween i en lila peruk. :)

Hejsihej
Snorpixlar

Hej
Brieost är gott.Dammsugaren i huset gick sönder, så jag fick en ny!! Jag blev glad. Henry the Hoover.Mamma skickade vaniljsocker till mig. Då blev jag också glad. Jag ska baka.Vi fick en illustrationsuppgift i skolan. Man skulle välja en artikel, min handlade om någon som var påväg till en pianolektion och ramlade ner i tunnelbanespåret (y) . Sen illustrera i svartvitt med olika tekniker (inte digitalt..) på A2 papper. Det var kul. Det blev ca 20 sidor tror jag.Sen sista dagen skulle man kombinera dom illustrationerna man gillade och sätta ihop på ett halvt A4. Litet.

Förra veckan var det lite mer flummigt. Vi fick kolla på filmen La Jetée och sen komma upp med random idéer och sen göra en slutlig idé på valfritt sätt. Jag gjorde en liten animation. Hade inte så mycket tid på mig och animationen blev rätt kort, och man fattar inte direkt nåt men det är väl inte meningen heller.
Jag vet inte varför det kommer ut snorpixlar från näsan. Det var inte meningen.


Det är rätt mycket i skolan. Man måste ha tusen idéer som man måste dokumentera i sin "sketchbook", jag är inte riktigt van att jobba på det sättet så det är lite segt. Men det är väl bra antar jag.

Nu ska jag borsta tänderna.

Hejdå.
Solisol

Hej.

Det fortsätter att vara varmt här. Så skönt.

Jag har haft en trevlig helg med vackert väder, picknick och annat trevligt. Imorrn blir det skola igen. Bläää. Nerå. Det är helt okej.

Jag tänkte att jag ska göra vaniljbullar snart, mamma skickade vaniljsocker! Wihu.

Hejsihej.


RSS 2.0