Jelly Belly

Jag försökte göra lite jelly, det verkade kul att fota. Men det blev mest mos! :( Jellyn fastnade i formen och ville inte komma ut. Kanske för att jag köpte det billigaste pulvret jag kunde hitta eller för att jag inte vet dom hemliga brittiska knepen. För här verkar dom ju gilla jelly.
 
 
Så jag skar upp den i bitar och lekte lite. Åt lite, fast det är ju inte så gott faktiskt. Den jag köpte var dessutom sockerfri så det smakade massa sötningsmedel.
 
 
Apropå gelé mage, mitt nyttiga ätande går bra och jag har gått ner lite. Men jag har fortfarande inget hittat spagetti squashen. Jag får fortsätta kolla. Förhoppningsvis ploppar den upp nånstans.
 

Spaghetti Squash

Idag var jag och cyklade för att finna den mystiska spaghetti squashen.
 
 
Eftersom jag för tillfället försöker hålla mig borta från bröd och pasta så vill jag hitta andra saker för att ersätta det med. Häromdagen läste jag om "spaghetti squash" som är en slags pumpafrukt som har spaghetti liknande trådar inuti, och dom kan man tillaga och ha istället för spaghetti. Säkert inte lika gott men det lät intressant och nyttigt.
 
Tyvärr får letandet fortsätta, jag hittade ingen. Jag hittade däremot billiga jordgubbar som jag kalasade på. Och fotade, såklart.
 
 
 
 
Fina örhängen från Camden. Fin utväxt.
 
Imorgon får letandet fortsätta. Jag ska också börja pyssla med en ljusslinga som jag ska försöka piffa upp med mormors gamla spetsdukar.
 
Hejsihopps, spaghetti squash
 
 
 

Fu

Jag, Denis och hans kompis åkte till London.
 
 
Denis tog en bild när jag inte var beredd. "Very natural" tyckte han.
 
 
Efter att ha strosat runt lite i London åkte vi till Camden Town där vi spenderade resten av dagen. Folk är tydligen inte så förtjusta i att man fotar där, så jag pausade mitt fotande efter att jag råkade ta en bild på en arg gubbe som pekade finger rakt åt mig. Nåja. Fler bilder nästa gång kanske.
 
 
 

Dimma

Igår gick jag ner till vattnet. Det var dimmigt.
 
 
Brighton eye....
 
 
 
Nu till OS så har dom satt upp en stor skärm där man kan gå och kolla. Dom visar också filmer, jag hade tänkt gå och se Grease häromdagen men då regnade det så jag sket it.
 
 
Kort efter sprang Bolt i mål.
 
 
 
Det var en mysig promenix. Imorrn ska jag till London.

Utställning

Såhär såg mitt utrymme på utställningen ut.
 
 
Folk tyckte att det var roligt att försöka gissa vad varje bokstav bestod av.
 
 
Alla bokstäver + min bok.
 
 
Boken blev inte pecis som jag hade tänkt mig, jag hade inte alls tid att t.ex. fota alla maträtter så det fick bli en litet kort recept istället ihop med varje bokstav, och den blev inte skickad till tryck utan blev helt handgjord istället. Det var lite trixigt men det gick bra till slut.
 
Häromdagen gjorde jag en liten stop motion film för att visa lite tydligare. Kvalitén blev inte superbra men det får duga! Det är inget ljud i filmen så ni får sätta på lite musik i bakgrunden eller nåt.
 
 
 
Jäpp, det var mitt slutprojekt i kursen det.

Segisen

är här igen. Nu när jag inte har något jättespeciellt att göra så borde jag passa på att blogga lite.
 
 
 
 

RSS 2.0