Brödklocka

Hej.

Den här veckan har jag gått på två intervjuer. Den första gick bra, den andra vet jag inte än. Känner mig väldigt stel i kroppen efter att ha burit runt på min A1 portfölj och nervositet.

Min bror som är i Afrika just nu har bett mig att designa en logga/header till deras hemsida, så jag har filat lite på det. Gå gärna in och läs om deras resa och upptäckter, och förhoppningsvis inom kort kommer dom att uppdatera hemsidan med en ny design.

Tick tack. Snart är det sommar. Nästan. Idag var det väldigt somrigt ute iallafall, många som gick runt i t-shirts.Ja, jag gillar bröd och träiga bakgrunder.

Söndagsfrukost


Kakkroppar

Hej.

Idag ville jag laga något annorlunda och bestämde mig för att göra kroppkakor av någon anledning. Det var nog minst 10 år sen jag åt det, så jag vet inte exakt hur det "ska" smaka egentligen. Kanske inte en favorit, men helt okej. Godkänt av Denis iallafall.Lingonsylt fanns förstås inte i affären, men tranbärssylt funkar också.


Frätigt

Hej.

Den här veckan i skolan har jag försökt komma på en bra idé till mitt sista projekt i kursen. Det sista projektet håller på i två månader ungefär och bestämmer slutbetyget. Blärk. Jag visste att jag ville göra något med mat, men jag ville fortfarande att det skulle ha med grafisk design att göra. Så jag tänker att jag ska göra en slags alfabetsbok, fast med mat och kanske några recept med. Jag vet inte exakt hur det ska gå till men jag kommer antagligen mest använda mig av foto. Om ni har några idéer så får ni gärna säga till.

Jag gjorde lite research och hittade en bok som var gjord till ikea, "Hembakat är bäst". Ni kanske har sett den förr. Jag gillare.

OBS inte min bild.


Ingredienser till hallongrottor. Här kan ni kolla om ni vill se mer.
Jag blev sugen på hallon och köpte några som jag åt tillsammans med banan och grekisk yoghurt. Hallonen var så sura att det kändes som att dom frätte i munnen på mig, och jag fick ett litet sår i munnen. Kanske är inte riktigt är dags för hallon än.

Såå jag tänkte alltså att jag skulle göra nåt med 3D-typografi (inte digitalt) till mitt sista projekt. I tidigare små projekt under kursen har jag lekt lite med det.

OBS mina bilder ehe..he


Men till mitt sista projekt vill jag ju använda bara matrelaterade saker. Hm hm hm. Jag får fundera lite.

Idag fick jag nycklar till mitt "nya" hem, äntligen.
Det här är en bild till ett annat projekt som handlade om irriterande saker som händer under dagen; bland annat att låsa sig ute.Jag får hoppas att det inte händer mig.

Hej med er och ät inte hallon

Kossa

Hej

Det var ett tag sedan jag bloggade, så jag borde väl börja nu igen. Bättre sent än aldrig.

I helgen åkte jag och Denis till ett område inte så långt härifrån som heter Devil's Dyke.Utsikten var fin, tyckte jag.Denis var inte lika imponerad.Fina kossor.Det var en mysig dag. Börjar kännas riktigt vårigt här.


Jag spelade in en liten låt sen när jag kom tillbaka.Blev lite fel här och där men skitsamma.

Det får bli allt för det här inlägget. I nästa inlägg som kommer ska jag lägga upp lite bilder från mina projekt. Så nu får ni sitta spända. Ooo.

Hej med er


Hej

Hej bloggis.

RSS 2.0